Samarbeidspartnere søkes

Carpoint Norge har siden oppstarten i 1998 etablert seg som en solid aktør innenfor kjøp og salg av kjøretøy i Norge. Carpoint Norge har de siste årene valgt å spesialisere seg på bærekraftige kjøretøy som el-biler, el-sykler, el-mopeder og el-motorsykler.

Fremtiden er elektrisk, om det er via batteri eller brenselcelle!

Motorsykkel og scooter
Vi er importør av motorsykkelmerkene Energica Superbikes og Zero Motorcycles, samt den elektriske scooteren fra Niu. Vi søker forhandlere som er etablert med egen butikk og eget verksted. Som forhandler vil du få muligheten for å tilby våre produkter. Se våre motorsykler på www.carpoint.no.

For ytterligere informasjon kontakter du markedssjef Geir Berntsen på mail: gb@carpoint.no

 

EL-bil
Carpoint Norge AS har egne agenturer på bil også. Vi er i dag importør av merkene Detroit Electric og Mahindra. Videre selger vi nye biler av alle de kjente el-bilmerkene.
Har du bilbutikk, og/eller verksted, kan kanskje et samarbeid være et alternativ?

For ytterligere informasjon kontakter du markedssjef Geir Berntsen på mail: gb@carpoint.no

Søker partner
Har du lyst å bli med på å utvikle Norges ledende kjede innenfor salg og service av elektriske kjøretøy? Og ta den videre ut i Europa….

Carpoint jobber med løsninger for Grønn Urban Mobilitet, dvs. el-Gadgets, el-Sykler, el-Scootere, el-Motorsykler, el-Biler, el-busser og el-Lastebiler. Vi selger etablerte merker og tilpasser løsninger for miljøvennlig transport. Vi har et stort nasjonalt og internasjonalt nettverk og lang erfaring.

Vi ønsker å invitere noen seriøse aktører til å bli med oss på denne reisen. Vi er i godt gang, se hjemmesiden vår om de agenturene vi har i dag, men ønsker å styrke laget.

For ytterligere informasjon kontakter du markedssjef Geir Berntsen på mail: gb@carpoint.no