Zero Motorcycles

Historien

 

Zero Motorcycles er neste skritt i motorsykkelevolusjonen. Ved å kombinere de beste aspektene fra en tradisjonell motorsykkel med dagens mest avanserte teknologi, produserer Zero elektriske motorsykler med høy kvalitet og rå ytelse. Motorsyklene er lette, effektive, raske og morsomme å kjøre. Hver modell er optimalisert fra grunnen av for å utnytte det revolusjonære Z-Force ™ elektriske drivverket, og bruker en spesialdesignet stiv, høykvalitets aluminiumsramme for å minimere vekten.

Ideen om Zero Motorcycles ble unnfanget i en garasje i Santa Cruz, California, og selskapet har siden den gang vokst til et internasjonalt kjent motorsykkelselskap. Resultatet er blitt en banebrytende motorsykkelinnovasjon som er tilgjengelig for kundene i dag. Siden 2006, da de første prototypene ble produsert, har Zero invitert motorsyklister til å kjøre seg en tur. Noen ting er bedre å oppleve enn å forklare.

                                                                                

Visjonen

Zero Motorcycles har forpliktet seg å endre motorsykkelopplevelsen ved å bringe til markedet svært innovative elektriske motorsykler som har eksepsjonell verdi og ytelse. Zero har styrken av innovasjon, er drevet av lidenskap, guidet av integritet og målt etter resultatene. Gjennom omfattende forskning, innsikt og erfaring, kombinerer Zero design og vitenskapen fra motorsykkelens utvikling, for å skape og produsere produkter som begeistrer brukeren og samtidig inspirerer til merkevarelojalitet.  Zero er fast bestemt på å være det fremste selskapet i verden på elektriske motorsykler.

ZEROBRANDCRAFT

 

 

Se videoer av de ulike modellene nedenfor

Zero SR

Max performance: 0-100 på 3,3 sekunder

 


 

Zero S

Streetfighter: Revolusjonerende teknologi møter innovativt design.


 

Zero DS

Dual Sport: Ubemerket overgang fra skogen til sivilisasjonen

 


 

Zero FX

Stealthfighter: Rå akselerasjon og kraft


Ta kontakt for tilbud; post.oslo@Carpoint.no

Ta en prat med oss på tlf 24 02 24 24

Vi leverer over hele landet


 

Kjøp elektrisk motorsykkel i Oslo: post.oslo@carpoint.no

Kjøp elbil Oslo: 24 02 24 24

Kjøp elektrisk motorsykkel i Trondheim: post.trondheim@carpoint.no

Kjøp elbil Trondheim: 73 91 52 00